Voorgerechten
Broodplankje (vegetarisch)
8,50
Vers afgebakken desembroodje met kruidenboter, olijfolie, mango-chutney en zeezout
Champignonsoep
7,50
Romige champignonsoep met dun gesneden reepjes gekookte ham
Tonijn Tataki
14,75
Koude gegrilde tonijn met sesam en wasabi- mayonaise op geroosterd brood
Carpaccio
12,75
Dun gesneden runder- carpaccio met truffelmayo, uitgebakken spekkies, Pardano, rucola, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes
Gamba‘s Chili- roomsaus (5 st)
11,75
Gebakken gepelde gamba’s in licht zoete en licht pittige Chili-roomsaus. Ook hier een stukkie brood erbij om te dopen!
Knoflookgamba's (5 st)
11,75
Gebakken gepelde gamba’s op Spaanse wijze in knoflookolie, champignons, uien en Jalapeño. Uiteraard een stukkie brood erbij om te dopen!
Vitello Tonnato
12,75
Dun gesneden gebraden kalfsmuis met een romige tonijnsaus, rucola en kappertjes
Hoofdgerechten vis
Gebakken Tongschar
23,75
Met citroen en ravigottesaus
Zeebaars
24,75
met knoflook en basilicum
Mosselen
19,75
In kruidenboter gebakken mosselen met uien, paprika en geserveerd met knoflook- en ravigottesaus
Gamba’s Chili-roomsaus (10 st)
19,75
Gebakken gepelde gamba's in licht zoete en licht pittige chili-roomsaus
Hoofdgerechten vlees
Rib-Eye Steak Bearnaise
24,75
Gegrilde runderrib-eye steak met bearnaisesaus en gegrilde tomaatjes
Spareribs
19,75
Gemarineerde spareribs keuze uit; Honing- Ketjap of Spicy Jalapeño
Wiener Schnitzel (XXL)
18,75
Gepaneerde varkensschnitzel met citroen
Kipsaté
18,75
Twee gemarineerde kipspiezen met pindasaus, kroepoek en gefrituurde uitjes
Mixed Grill
22,75
Bestaande uit; kipfilet, varkenshaas, biefstuk en spareribs
PLATEAU DE PLATTE (vanaf 2 pers)
p.p. 23,50
Spareribs honing-ketjap, knoflookgamba’s, kipsaté met pindasaus, kroepoek, brood, knoflooksaus en kartoffelsalade geserveerd op een mooie houten plank
Aberdeen Black
21,75
Schotse Black Angus biefstuk met keuze uit: gebakken champignons, pepersaus, champignonroomsaus of bearnaisesaus
Saté van de Haas
19,75
Gemarineerde varkenshaas saté met kroepoek, gefrituurde uitjes en atjar
Hoofdgerecht vegetarisch
Weekspecials
Wisselend, aangegeven op onze borden
Kindergerechten
tot 13 jaar